Δ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΖΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ETIA

ΔΕΥΤΈΡΑ, 19 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2012


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΩΡΑΙΤΗ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Έπειτα από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Β. Βαλασόπουλος στις 14/11 και απαντώντας στις κατηγορίες του τοπικού τύπου για  αθρόα σπατάλη (ανοιχτό Πανεπιστήμιο, απευθείας  αναθέσεις έργων, υπερκοστολογήσεις συναυλιών...),και εξ αφορμής αυτών, ο επικεφαλής της΄΄ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ΄΄ Δημήτρης Μωραΐτης δήλωσε.
  "Έμεινε ενάμισης χρόνος πριν από τις δημοτικές εκλογές. Εφόσον ο δημότης της Ηλιούπολης θα  μας εμπιστευτεί  στο τιμόνι της πόλης, να γνωρίζει ο μνημονιακός προσωρινός Δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που διατέλεσαν Δήμαρχοι αυτής της πόλης, ό,τι θα  προχωρήσουμε σε διαχειριστικό έλεγχο τουλάχιστον κατά την τελευταία 20ετία. Μάλιστα η σημερινή ηγεσία  θα πρέπει  να μαζέψει  τις αλόγιστες δαπάνες της, και να σταματήσει τις απευθείας αναθέσεις. 
Θα μας βρουν απέναντι όλοι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικοί, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να διατηρήσουν τις καρέκλες τους με κάθε κόστος.


Όταν υφιστάμεθα οικονομική βλάβη ως αποτέλεσμα του μπάχαλου που επικρατεί στον Δήμο μας, δεν θα καθίσουμε με τα χέρια σταυρωμένα".