Οι 53 ψυχές... και ένας ανεκδιήγητος Δήμαρχος!

Δημοτικοί κομπάρσοι..

Οι 53 ψυχές... και ένας ανεκδιήγητος Δήμαρχος!

26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010


Το κείμενο αυτό θα μπορούσε να απευθύνεται στο Γ. Αναγνώστου και στον συνδυασμό του. Όμως τι νόημα θα είχε, να κάνεις κριτική σε έναν Δήμαρχο ημιθανή, που έθρεψε το πρόβλημα και σε έναν συνδυασμό που ήδη έχει μπει σε... εσωστρέφεια;
Το κείμενο αυτό απευθύνεται σε Εσένα εργαζόμενε συμβασιούχε, που πίστεψες και πιστεύεις ακόμα, τους επαγγελματίες Σωτήρες της ζωή σου. Που πιστεύεις ακόμα, στο προνομιούχο ξεροκόμματο(έναντι κάποιον άλλων προτιμήθηκες), που σου πετάνε ένεκα της ανάγκη σου για εργασία έστω κι αν αυτή εξαρχής ήξερες... ότι είχε περιορισμένο χρόνο.
Σήμερα, παλεύεις δικαίως για το δικαίωμα στην εργασία, και κάνεις καταλήψεις και μάχεσαι, και απελπίζεσαι και τα βάζεις με το σύστημα και σέρνεις γοερές κραυγές και ζητάς πίσω... την δουλεία σου. Μα σε ρωτάμε όλοι εμείς που καθόμαστε στους αναπαυτικούς καναπέδες μας και περιμένουμε την σειρά μας για την είσοδο στην ανεργία.
Τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές; Τι ψήφισες στις προηγούμενες; Τι θα ψηφίσεις στις επόμενες; Και ρωτάμε τον εαυτό μας που οδηγούμαστε Ρε... Διάολε σε ποια... Ελλάδα θα ζούμε;
Το έχουμε ξαναπεί και θα το φωνάζουμε μέχρι να ξυπνήσει και ο τελευταίος Μανδαρίνος της πόλης, που ανησυχεί όταν μιλάμε πως ο Δήμαρχος θα πρέπει να είναι Ο Μεγάλος Εργοδότης, για τους δημότες.
Η Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για την Ηλιούπολη, όταν θα την εμπιστευτείτε και θα την φέρεται με την δύναμη της ψήφου σας στην ηγεσία της πόλης, το θέμα της ΑΝΕΡΓΙΑ στην πόλη , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ.
Και θα το κάνει γιατί δεν λογοδοτεί σε κανέναν κομματικό άρχοντα, δεν υπέγραψε κανένα μνημόνιο, όπως έκανε ο πολιτικός κηδεμόνας του αυριανού Δημάρχου, που σήμερα δεν έκανε το αυτονόητο ..., να συναντήσει τους απολυόμενους!