«Εξυπηρετητές» Κομμάτων...

«Εξυπηρετητές» Κομμάτων...

5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Η Κίνηση Πολιτών «Δημοτική Ανατροπή», έχει ξεκάθαρη και συγκεκριμένη θέση για τις επερχόμενες εκλογές της 7 Νοέμβρη.
Η Ελλάδα της μεταπολίτευσης είναι μια Ελλάδα από στημένους κανόνες, από «αχυράνθρωπους» υποψηφίους των κομμάτων που το ίδιο σύστημα όρισε για να επιβιώνει και δεν έχει σχέση με την Ελλάδα που οραματιζόμαστε Εμείς.
Ένα πολιτικο-κομματικό κατεστημένο από πράσινους, μπλε, κόκκινους, ακροδεξιούς, ακροαριστερούς, και ψευτοοικολόγους, για την υποτιθέμενη αυτοδιοίκηση, δεν μας αγγίζει. Και πολύ περισσότερο, δεν μας αγγίζουν οι υποψήφιοι παρατρεχάμενοι εξυπηρετητές των μεγάλων κομματικών γραφείων που ορίζουν απλά ψηφοσυλλέκτες ανά Δήμο.
Ο Σύλλογος Κίνηση Πολιτών «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» που αμέσως μετά τις εκλογές (τους αφήνουμε να σκοτωθούν μόνοι τους), θα μετεξελιχθεί σε δημοτικό συνδυασμό με το όνομα «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ -ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον υπογράφοντα, δεν είναι δυνατόν να σας υποδείξει τι να ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές, αλλά θα σας υποδεικνύει από εδώ και στο εξής τα κακώς κείμενα της επόμενης δημοτικής αρχής.
Θα είμαστε παρόντες για να τους ελέγχουμε, να τους ξεμπροστιάζουμε, και να σας κοινοποιούμε μέσω των Μ.Μ.Ε.- ομιλιών, ημερίδων, συναντήσεων, φυλλαδίων- τα λάθη τους, τις παραλείψεις τους, τα ψέματα τους. 


Οι Πολίτες της Ηλιούπολης, μέσω του νεογέννητου συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» βρήκαν την ανεξάρτητη Φωνή που έλειπε από την πόλη.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Δημήτρης Μωραΐτης
Επικεφαλής της 
 Κίνηση Πολιτών «Δημοτική Ανατροπή - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»