Σχετικά με το μη γενόμενο Δημοτικό Συμβούλιο -μια άλλη Προσέγγιση


25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011


  Στο όνομα της Συγχώνευσης-Κατάργησης Σχολείων στην πόλη μας στις 23/2 παρακολουθήσαμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το Θέατρο του Παραλόγου με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο, τους Επικεφαλής των παρατάξεων και κομπάρσους μερικούς γραφικούς επαναστάτες που δεν λείπουν ποτέ από καμία συγκέντρωση και δυστυχώς, επηρεάζουν ανυποψίαστους γονείς και τους τραβολογάνε για να επιχειρήσουν την εκ τους ασφαλούς Επανάσταση!
Αγαπητοί Συμπολίτες, όταν όλος ο κόσμος καταρρέει -Μνημόνιο –Φτώχια-Ανεργία- Περιθωριοποίηση- το Μέγα πρόβλημα της Ηλιούπολης είναι αν κάποια σχολεία θα συγχωνευτούν; ( κατακριτέο απόλυτα, -Όπου κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή-).
 Αλλά, είναι το πρώτο θέμα στις Προτεραιότητες της πόλη μας;
Έχουμε Εξασφαλίσει σε όλους τους Δημότες μας Εργασία ; Έχουμε Εξασφαλίσει σε όλους τους Δημότες μας Στέγη και Τροφή; Έχουμε Εξασφαλίσει σε όλους τους Δημότες μας Ιατρική Περίθαλψη;
Τότε ναι, αν έχουν γίνει όλα τα παραπάνω, ναι, να επικεντρωθούμε και στα σχολεία που πρόκειται να συγχωνευτούν.
Η «Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για την Ηλιούπολη, ποτέ δεν θα σας εμπαίξει.
 Ποτέ δεν θα μεταχειρισθεί τεχνικές στρογγυλοποίησης θεμάτων, γιατί δεν είμαστε αστικό κόμμα και δεν λογοδοτούμε σε κανένα κομματικό Μανδαρίνο όπως, όλοι ανεξαιρέτως, οι Επικεφαλής των Κομμάτων του Δημοτικού συμβουλίου και οι παρατρεχάμενοι τραμπούκοι τους ,που έφεραν την Ηλιούπολη ΧΘΕΣ, σε άλλες Εποχές.
Πάντα θα σας λέμε την Αλήθεια με το Όνομα της. Γιατί, είμαστε σαν Εσάς.
Απλοί Δημότες, που έχουμε Όραμα να αλλάξουμε τις νοοτροπίες τους χθες , αυτές δηλαδή ,που μας έφεραν... εδώ σήμερα, ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.