Κυρία Τσατσούλη (Κ.Κ.Ε) μαζέψτε τον, σας εκθέτει!


27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012



Γι άλλη μια φορά ο Γ. Σιμόπουλος, στέλεχος του Κ.Κ.Ε της Ηλιούπολης, υποψήφιος δημ. σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση και άνθρωπος για όλες τις δουλείες (κυρίως βρώμικες), θέλει να «καθαρίζει το Αυγό του Φιδιού» στην Πόλη μας.
Και επειδή το ΛΑ.Ο.Σ. και η Χρυσή Αυγή, δεν αντιπροσωπεύονται με κόμματα η συνδυασμούς στην Ηλιούπολη, βρίσκουμε τον Δημήτρη Μωραΐτη που μιλά για περήφανη Ελλάδα – Πατρίδα – Εγκληματικότητα – Ασφάλεια – Ανεργία και του φορτώνουμε όλα τα κρίματα του Φασισμού με ξεπερασμένη Σταλινική προπαγάνδα!
Ως άλλος «Ηρακλής Πουαρό», ο κ. Σιμόπουλος ανακάλυψε «Εχθρούς», και με ανακοίνωση του τι μας λέει; ΄Oτι «ένας αρθρογράφος της εφημερίδας Α1, ονόματι Χρ. Δημητρίου, έγραψε και στην εφημερίδα «ΘΕΣΗ» της Ηλιούπολης – ιδιοκτησίας Δ. Μωραΐτη – στην ελεύθερη στήλη των αναγνωστών με την ίδια θεματολογία».
Μπράβο σας κύριε Σιμόπουλε, μεγάλη επιτυχία και άξιος ο μισθός σας!
Ο εν λόγω αρθρογράφος κ. Χ. Δημήτριου, συμπολίτης μας, πράγματι έγραψε ένα άρθρο και το έστειλε σε κάποιες εφημερίδες όπως και στην «ΘΕΣΗ» της Ηλιούπολης, στην στήλη που ο καθένας μπορεί να γράψει υπογεγραμμένα, διότι είναι η στήλη των αναγνωστών.
Και πάλι συγχαρητήρια κύριε Σιμόπουλε! Και για αυτό πρέπει να απολογείται ο Δ. Μωραΐτης; Ενδιαφέρουσα αυτή η νοηματοδότηση!!!
Κυρία Τσατσούλη, ως επικεφ. της ιστορικής παράταξης του Κ.Κ.Ε στην πόλη μας, συμφωνείτε με αυτές τις πρακτικές του στελέχους σας; Γιατί αφήνετε τον Γ. Σιμόπουλο να σας εκθέτει; Και κυρίως να εκθέτει τον αείμνηστο Δήμαρχο Δ. Κιντή, που είμαστε σίγουροι, ότι αν ζούσε δεν θα επέτρεπε ποτέ αυτόν τον διασυρμό της παράταξής σας!


Ηλιουπολίτες – Ηλιουπολίτισσες
Γνωρίζουμε, και είμαστε έτοιμοι, ότι όσο αναβαίνει στην υπόληψή σας με τις προτάσεις του, με τις θέσεις του, με την συνολική παρουσία του ο Δημήτρης Μωραΐτης και η «Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για την Ηλιούπολη, τόσο ο πόλεμος θα γιγαντώνεται και θα γίνεται πιο βρώμικος από τις καθεστηκυίες δυνάμεις που δεν θέλουν στην πόλη μας
ΤΟ ΝΕΟ, ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ, ΤΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ.

Γραφείο Τύπου
"Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"


για την Ηλιούπολη