Αιδώς, Αργείοι!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 2 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2012



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διαβάζουμε  με προσοχή τα ανακοινωθέντα της δημοτικής αρχής στις 25/10/2012, για την τοπική ανεργία. Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι αρκείται:
α) στις 14 προσλήψεις μέσω της μη κυβερνητικής οργάνωσης «ΤΑCT  HELLAS» (καινούργιο φρούτο αυτό στην πόλη μας, κατάλοιπο ίσως της περιόδου που ο Δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος υπηρετούσε στον γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου όπου οι μη κυβερνητικές «έδιναν κι έπαιρναν»!!), και
β) στη  δημιουργία on line σελίδας ζήτησης- προσφοράς, για άνεργους δημότες. 
Ύστερα από 2 χρόνια εξουσίας ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, πράττει τα παραπάνω και δυστυχώς, δεν εισακούγεται ο Δημήτρη Μωραΐτης (Επικεφ. ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ), που από τον Ιούνιο του 2011, προτρέπει  την Δημοτική αρχή να πάρει ριζοσπαστικά μέτρα  για την ανακούφιση  άνεργων δημοτών  και ευπαθών ομάδων όπως: 
  1. Απορρόφηση Ευρωπαϊκού προγράμματος «Progress» για Δήμους 
  2. Μηδενικά δημοτικά τέλη και μηδενική φορολογία (για την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων και την αποκομιδή απορριμμάτων), για τις επιχειρήσεις οι οποίες θα προσλάβουν άνεργους δημότες
  3. Άμεση διάθεση 1 εκατ. ευρώ για άνεργους & ευπαθείς ομάδες από τα 48 εκατ. ευρώ του ετήσιου προϋπολογισμού.
Κύριε Δήμαρχε της Ηλιούπολης, έμεινε ενάμισης χρόνος μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Δυστυχώς, θα γραφτείτε στην ιστορία της πόλης ως ο λιγότερο χρήσιμος Δήμαρχος που πέρασε, σε  μια περίοδο  μάλιστα, όπου η ωφελιμότητα θα πρέπει να είναι εκ των ων ουκ άνευ των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά .
Γραφείο Τύπου
Δημοτική Ανατροπή «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για την Ηλιούπολη