Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ

ΔΕΥΤΈΡΑ, 3 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012



Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» ως  απάντηση στις ύβρεις του  Αντιδημάρχου Ηλιούπολης Κώστα Σεφτελή, προς το πρόσωπο Δ. Μωραΐτη όπου ανέφερε  στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ότι «ο  επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ είναι ακροδεξιός και χρυσαυγίτης» - χωρίς να έχει στοιχεία περί αυτού. 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 



Προκαλεί εντύπωση και συνάμα γέλωτα ότι ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κώστας Σεφτελής, επιμένει  μέσα από τη σελίδα του στα social media, χωρίς αποδείξεις, να αποκαλεί τον επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» Δ. Μωραΐτη ακροδεξιό και Χρυσαυγίτη. 
Συνήθης τακτική του μνημονιακού κομματανθρώπου του ΠΑΣΟΚ στην Ηλιούπολη και ορφανό των Ραγκουση, Ευθυμίου και Νταλάρα να στοχοποιεί και να βάζει ετικέτες!!   
Ο Κώστας Σεφτελής, μεταξύ του «πολύπλοκου καθήκοντός του» να καθαρίζει την πόλη, να αποψιλώνει χορτάρια, να μαζεύει σκουπίδια και να πλένει κάδους, όπως και να μην λείπει τίποτα από τους παιδικούς σταθμούς (στα περισσότερα τμήματα  αυτών βρίσκονται παιδιά από 18 μηνών μέχρι και 4 ετών), είναι πως θα σηκωθεί το πρωί από το κρεβάτι του και να  τρέξει στον υπολογιστή του για να υβρίσει με ανυπόστατο λόγο  τον Δημήτρη Μωραΐτη. 
Κύριε Αντιδήμαρχε, έχουμε απαντήσει επανειλημμένως πως η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και τα μέλη της δεν έχουν σχέση με κόμματα, συνδέσμους, παραφυάδες, συνιστώσες καθώς οι υπάρχουσες παρατάξεις έχουν πιάσει όλα τα πόστα .
 Βέβαια, μένει  η κενή θέση της Χρυσής Αυγής  στην πόλη μας, αλλά μην ανησυχείτε,
 νομοτελειακά θα... έρθει και θα πιάσει την θέση που τις αναλογεί. 
Εμείς, ως ο πραγματικά ανεξάρτητος μη κομματικός συνδυασμός της πόλης, θα προσπαθήσουμε να γνωστοποιήσουμε στο δημότη της Ηλιούπολης, πως η πόλη μας δεν χρειάζεται άλλους κομματάνθρωπους και κομματάρχες.
 Είστε αρκετοί  και μας έχετε... κουράσει. 
Η  Ηλιούπολη χρειάζεται ανθρώπους που βάζουν το δημοτικό συμφέρον πάνω από το κομματικό.
Καταλαβαίνουμε πως αυτό ενοχλεί εσάς και τους μνημονιακούς φίλους σας, αλλά το να επαναλαμβάνετε μονότονα άστοχες ύβρεις, δείχνει το μέγεθος του πανικού σας ως άνθρωπος και ως παράταξη.

Γραφείο Τύπου
Δημοτική Ανατροπή «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για την Ηλιούπολη