Ο φτωχοποιημένος Δημότης και οι... δημοτικοί σύμβουλοι


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 19 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν γίνει κανείς επώνυμος και δεν συμμετέχει σε  εκδηλώσεις;!
 Υπάρχει κοσμική Ηλιούπολη;  Όχι βέβαια. Αν και ορισμένοι θα το επιθυμούσαν.
Για την ώρα τα σκήπτρα τα κρατεί η κοντινή μας Γλυφάδα. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τα πάρτι. Καλό είναι να γίνονται πάρτι, να γεμίζουν τα μαγαζιά και να γίνεται τζίρος στην αγορά. Από την άλλη, δεν μπορεί ένας  δημοτικός σύμβουλος ή παράγοντας να επιλέγει να συμμετέχει σε ξέφρενα πάρτι την στιγμή που ο  Ηλιουπολίτης είναι φτωχοποιημένος

Δεν μπορούν Αντιδήμαρχοι – δημοτικοί σύμβουλοι παρατάξεων (εδώ τα πρωτεία τα έχει η δημοτική αρχή), να επιλέγουν αυτό το τρόπο διασκέδασης αυτήν την κρίσιμη περίοδο!! Οι κύριοι-ες αυτοί, σε καιρό κρίσης, στέλνουν το λάθος μήνυμα. 
Αλήθεια, όταν ο Βασίλης  Βαλασόπουλος αναλάμβανε την Δημαρχία της πόλης και  μιλούσε για δουλειά, ότι θα εργάζεται ακόμη και τα Σάββατα, αυτό ακριβώς το μήνυμα περνούσε στα στελέχη του; Θα μας πείτε ότι έχουμε ακόμη Δημοκρατία, ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε  «κοινωνικές εκδηλώσεις»...
Εδώ θα διαφωνήσουμε.
Ο οποιοσδήποτε ναι, αλλά όχι αυτοί. Αυτοί... οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι που απαρτίζουν το Δ.Σ, θα πρέπει να είναι μέρα και νύκτα στα χαρακώματα της πόλης, για να απαλείψουν όσο μπορούν την φτώχεια, την ανεργία, την εγκληματικότητα, το κλείσιμο μαγαζιών, τα  παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία, και όχι να ανοίγουν την μία σαμπάνια πίσω από την άλλη. Αν δεν το μπορούν... να πάνε σπίτια τους.
Αυτοί οι άνθρωποι προκαλούν με τον κυνισμό τους.
Κι έπειτα μας κάνει εντύπωση, που ο λαός εμπιστεύεται περισσότερο τα άκρα.. Είναι λογικό.
Οι μόνοι που ίσως δεν το καταλαβαίνουν είναι εκείνοι που πίνουν στην υγεία  των 175 χιλιάδων δημοτών. Αν ακόμη και τώρα δεν το κατάλαβαν, ας σκεφτούν ότι  παρά πολλοί φτωχοποιημένοι Ηλιουπολίτες, τους κοιτάζουν εκείνη την ώρα από τις τζαμαρίες. 
Ευτυχώς, ξέρουμε πολλούς Ηλιουπολίτες που θα ήθελαν να δουν ένα διαφορετικό «ύφος εξουσίας» στην πόλη.
Και αυτό... νομοτελειακά θα γίνει, όσο κι αν ορισμένοι δεν τον επιθυμούν.

Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για την Ηλιούπολη
Γραφείο Τύπου