Ησυχία! Ο δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα κοιμούνται...


3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011


  Η «Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για την Ηλιούπολη (για εμάς τα σημερινά κόμματα άρα και οι παρατάξεις που αντιπροσωπεύουν τα κόμματα στην πόλη μας ΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ), ως Νέος, Ανεξάρτητος, Ακηδεμόνευτος συνδυασμός, σας γνωστοποιεί το έργο που πάραξε στην πόλη, έπειτα από 9 και πλέον μήνες, ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και η Δημοτική του Ομάδα. Θα ήταν εύκολο για εμάς να κοσμήσουμε δεόντως αυτά τα αποτελέσματα με αναλύσεις, επεξηγήσεις, συμπεράσματα τύπου παλαιοκομματισμού. Δεν θα το κάνουμε. Αφενός, τα παρακάτω αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, αφετέρου, θέλουμε να υπάρξει στην πόλη μας ένας διαφορετικός πολιτικός λόγος και όχι προπαγανδιστικές ανακοινώσεις κομμάτων. Θέλουμε ο Δημότης να δει καθαρά μόνος του τα Λάθη, τις Παραλείψεις, τα Ψέματα Αυτών που σήμερα με το 26% των ψήφων, τον διοικούν, ώστε: Να κρίνει και να είναι υποψιασμένος την επόμενη φορά που θα σταθεί μπροστά στην κάλπη.

ΘΕΤΙΚΑ 9μηνου θητείας Δημάρχου Β. Βαλασόπουλου
- Δεν σβήνονται οι κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας. - Πλύση των κάδων απορριμμάτων (μια φορά έως σήμερα). - Διαγραμμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της πόλης (μια φορά έως σήμερα). - Πρόγραμμα «Δείξ’ τους» για την επιμόρφωση πολιτών στην νέα ψηφιακή εποχή. - Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων σε δυο Σ/M, ένα στη Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου, απέναντι από το Δημαρχείο και ένα στη Λ. Α. Παναγούλη, απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ 9μηνου θητείας Δημάρχου Β. Βαλασόπουλου
- Κατάργηση 60 θέσεων εργασίας (κλείσιμο δημοτικών επιχειρήσεων) - Κατάργηση φοιτητικών επιδομάτων - Κατάργηση απογευματινής βάρδιας της Δημοτικής Συγκοινωνίας - Αγ. Ταβιθά: Το προσωπικό είναι απλήρωτο 5 μήνες!!! - Μοριοδότηση για εγγραφή σε βρεφονηπιακούς δημοτικούς σταθμούς. 5 μόρια λαμβάνει ο Γονέας φαντάρος ενώ 7 λαμβάνει η οικογένεια με 70.000 ευρώ ετήσια εισοδήματα!!! (Οικογενειακά Εισοδήματα πάνω από 19.000 ευρώ, ετήσια τροφεία 400 ευρώ) - Μη αποπεράτωση του έργου στην πλατειά Αγ. Μαρίνα, ενώ ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί ότι η πλατειά θα ήταν έτοιμη στο τέλος Ιουνίου 2011!!! - ΚΑΠΗ: Έλλειψη προμηθειών. Σε ερώτηση ηλικιωμένων, γιατί δεν υπάρχουν πορτοκαλάδες, ο πρόεδρος του ΚΑΦΕΔΗΛ, Γ. Γιαννόπουλος απάντησε: «Δεν πειράζει που δεν υπάρχουν πορτοκαλάδες γιατί πέφτουν τα δόντια και χαλάει το στομάχι»!!! Έπειτα... ζήτησε συγνώμη!!! - Διφορούμενη στάση απέναντι στις συγχωνεύσεις σχολείων. Αρχικά, απόλυτα ταυτισμένος με την κυβέρνηση για τις συγχωνεύσεις. Έπειτα, και ύστερα από την πίεση γονέων και μαθητών, ο Δήμαρχος έκανε στροφή 360 μοιρών και συντάχτηκε κατά των συγχωνεύσεων! - Μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε κλειστούς χώρους στην πόλη μας (Νόμος του Κράτους Ιούλιος 2010). - Καμιά μέριμνα για την ανεργία των δημοτών. Το υποτυπώδες γραφείο που υπήρχε στο δήμο, επί δημαρχίας Γ. Αναγνώστου για να καταγράφει απλώς τους άνεργους και όχι να δίνει λύσεις στους συμπολίτες μας, δεν υφίσταται πλέον. - Καμία μέριμνα για την τοπική αγορά. Υπήρξε μια και μοναδική συνάντηση του Δημάρχου με το Σύλλογο Εμπόρων της πόλης μας χωρίς να υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την τόνωση της παρακμάζουσας αγοράς. - Η αποκομιδή σκουπιδιών δεν γίνεται με την συχνότητα που απαιτεί ένας δήμος 150.000 κατοίκων. Η έλλειψη απορριμματοφόρων (μη λειτουργικά, έλλειψη χρημάτων για ανταλλακτικά, μικρός αριθμός εργαζομένων) καθιστούν την πόλη μας βρώμικη και ασυμμάζευτη. - Απαλλακτικό βούλευμα των κληρονόμων του Νάστου από το συμβούλιο Εφετών για τις ποινικές κατηγορίες (μηνυτής ο Δήμος Ηλιούπολης),για απάτη και συναυτουργία σε κακούργημα - πολύ κακή εξέλιξη για τον δήμο μας που διεκδικεί τα δημοτικά οικόπεδα.